TV inspektion i Hvidovre og København

Oplever du gentagne kloakproblemer med eksempelvis en stoppet kloak? S​å er det en god idé at kigge kloakken efter med en TV-inspektion.

Eventuelle problemer eller skader kortlægges og der kan lægges plan for udbedring af skaderne. Er der behov for en kloakspuling kan vi også klare dét.
Vi sørger altid for at informere kunderne grundigt, så de kender kloakkens tilstand.

TV-inspektion kan spare dig mange penge – og bekymringer

Når vi udfører TV-inspektion optages en film af kloakken, samtidig med at vi kan tage billeder undervejs hvis der er nogle problemer som skal dokumenteres.

Der er monteret en lille skærm på anlægget, så vi kan følge med undervejs. Opdager vi et problem, kan vi kortlægge præcis hvor skaden er, så der ikke skal foretages store udgravninger ved en evt. kloakrenovering. Er der behov for at reparere kloakken, kan vi også klare det!

Skal du sælge eller købe en bolig? Så kan en TV inspektion være godt givet ud

​Kloakinspektion er ikke indbefattet i en tilstandsrapport, men der kan gemme sig store omkostninger, hvis kloaksystemet er gammelt og slidt. Dette kan komme dig til gode – både som sælger og køber. Så ved du hvilken stand kloakken er i og om du kan købe eller sælge med ro i sindet.​

Ring til os og få et tilbud på eftersyn af kloakken

Vil du at høre mere om TV inspektion eller ønsker du et tilbud på kloakinspektion? Så er du velkommen til at ringe på 40 51 93 99 eller skriv til vores kloakafdeling via kontaktformularen her på siden.
Vi hjælper både private og erhvervskunder i vores “hjemby” Hvidovre og hele København

Vores ydelser indenfor Kloak afdeling

Trænger din kloak til en inspektion?

Så udfyld formularen hér. Vi vender retur hurtigst muligt.

© Copyright - Grøn Entreprise A/S