Haveservice

Når det kommer til haveservice og havearbejde, er det vigtigt at vælge en professionel samarbejdspartner, som har mange års erfaring inden for sit felt.

Den erfaring finder du hos os. Siden vores etablering i 2000 er vi vokset fra at være en mand og en trillebør til at være en god, solid og troværdig grøn partner med mange dygtige og velkvalificerede​medarbejdere inden for blandt andet haveservice og havearbejde.

Klarer alt inden for haveservice og havearbejde

​Hvad enten der er tale om en stor eller en lille opgave inden for haveservice/havearbejde, kan vi træde til. Vi kører i Hvidovre, Rødovre, København og omegn. Gennem vores mange år i branchen har vi løst et væld af forskellige projekter for både private og erhverv.

Arbejdsopgaverne spænder vidt. Fra græsslåning, hækklipning, biologisk ukrudtsrydning og anden form for vedligeholdelse til træfældning, stubfræsning, hegnsreparation, plantning samt viceværtopgaver, ejendomsvedligeholdelse og glatførebekæmpelse.

Med i prisen er rens og eftersyn af tagrender, beskæring, trimning, 1 stor trailer med affald og vi rydder selvfølgelig grundigt op efter os selv.​ Vi medbringer hækkeklipper og motorsav, så du kan f.eks. få os til at

  • Rense tagrender
  • ​Beskære dine træer
  • Trimme buskene
  • Klippe hækken
    ​- og så har du selvfølgelig mulighed for at få råd og vejledning af vores dygtige gartnere!

Indhent et 100% uforpligtende tilbud, banner

Vi tilbyder også haveservice for erhvervskunder, som vi laver skræddersyede aftaler med. Med en aftale hos Grøn Entreprise sørger vi for at holde de grønne områder flotte og indbydende. Læs mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed her.​
Hos Grøn Entreprise arbejder vi uden brug af kemikalier, hvilket blandt andet medvirkede​til, at vi vandt Hvidovre Kommunes Miljøpris i 2005.

Vores ydelser indenfor Grøn afdeling

Ring og få et godt tilbud på haveservice i Hvidovre og København

​Ønsker du at høre om, hvad vi kan tilbyde inden for haveservice og havearbejde, eller vil du høre om vores priser, så kontakt os på telefon 21 60 99 83. Du kan også skrive på ​apold@groenentreprise.dk eller anvende vores​ kontaktformular.

© Copyright - Grøn Entreprise A/S