Træfældning for private, kommuner og erhverv

Hos Grøn Entreprise udfører vi træfældning for private, kommuner, virksomheder og boligforeninger i Hvidovre, Rødovre og hele København Vi har en certificeret træplejer ansat i virksomheden, som står for fældningen.

Høj sikkerhed ved fældning af træ

Træfældning kræver en specialist til jobbet, idet der kan være andre træer, bygninger, luftledninger mm. ved siden af træet, som kan blive beskadiget under træfældningen.

Med os som din samarbejdspartner er du garanteret, at der er taget højde for alt, at sikkerheden er i orden, og at træet bliver fældet korrekt.
Vi klarer blandt andet:

  • Fældning af træer
  • Stubfræsning
  • Bortkørsel af affald

Vi har stor ekspertise inden for træfældning og kan derfor yde en professionel og kvalitetsbevidst fældning. Vi har den fornødne viden om regler, bestemmelser og sikkerhed inden for træfældning.

Hos os er ingen opgaver for store eller for små. Skal du derfor have fældet det gamle birketræ i haven, eller giver træerne i kommunen problemer for det lokale ledningsnet, så kontakt os.

Hvad koster træfældning?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og en god pris på træfældning. Du er også velkommen til at sende os billeder af træerne, så vi bedst kan vurdere størrelsen af opgaven og omfanget af træfældningen.

Kontakt os på telefon 21 60 99 83 og send billeder til Uno Apold på apold@groenentreprise.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud på træfældningen hurtigst muligt. Vi klarer fældningen i Hvidovre, København og omegn til konkurrencedygtige priser.

Vores ydelser indenfor Grøn afdeling

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 60 99 83 eller send os en mail på hejgaard@groen­entreprise.dk med billeder.