Etablering af ny terrasse i Hvidovre og København

Trænger haven til en ny terrasse? Grøn Entreprise har mange års erfaring med at lave terrasser i forskellige afskygninger. Ingen terrasse er for stor eller lille til at vi kan klare opgaven.

Vi kan bl.a. lave følgende terrassetyper:

  • Træterrasse
  • Fliseterrasse
  • Overdækket terrasse

Din ny terrasse udføres naturligvis i den træsort eller type sten som du ønsker. Vi kan også lave en overdækket terrasse så du kan nyde din terrasse når vejret ikke er med dig.

Få en ny træterrasse 100% som du ønsker

Når du har besluttet dig for at få en ny træterrasse, kan det være svært at overskue mulighederne. Hvor stor skal den være? Skal den overdækkes? Og hvilken type træ skal din træterrasse laves i?

Derfor kommer vi gerne ud og tager et 100% uforpligtende møde hvor vi tage en snak om hvor din træterrasse KAN komme til at se ud. Udfra din ønsker udformer vi et skræddersyet tilbud på en ny træterrasse.

Få råd i at vælge de rette sten til din fliseterrasse

Ligesom terrasser i træ, kan det være svært at vælge de rette fliser til din fliseterrasse. Der er både farve, størrelse og typer som vi hjælper dig med at finde rundt i. Så kan vi sammen finde frem til hvor din fliseterrasse skal se ud.

Uanset om du vælger en fliseterrasse eller en træterrasse etablerer vi altid terrasser som holder i mange år!

Vores ydelser indenfor anlægsafdeling

Ring til os og få et tilbud på en ny terrasse

Ønsker du et besøg af én af vores eksperter kan du ringe til Uno som er ansvarlig på Anlægsafdelingen på 21 60 99 83 eller udfylde formularen herunder. Så finder vi sammen den perfekte løsning for dig.