Snerydning og glatføre­bekæmpelse

Hos Grøn Entreprise har vi mange funktioner. En af disse er blandt andet ejendomsservice, hvorunder vi udfører snerydning og glatførebeskæftigelse.

Sne er smukt, men det kan også være farligt og irriterende, hvis der kommer for meget af det. Det har vi forståelse for, og derfor står vi gerne for at udføre snerydning og glatførebekæmpelse for blandt andet boligforeninger, virksomheder, bo selskaber og private kunder i Hvidovre, København og omegn.

Vi klarer snerydningen og glatføre­bekæmpelsen

Det kan være et stort og irriterende arbejde selv at skulle rydde sne og sørge for, at man kan komme af sted om morgenen. Vi gør det lettere for vores kunder at sove trygt hele vinteren igennem ved at udføre snerydning og glatførebekæmpelse i upåklagelig kvalitet.
Vi har altid fokus på vores service, og derfor overholder vi alle aftaler og tidsfrister. Derudover kører vi på alle tider af døgnet, ligesom vi kører både hverdage, weekender og helligdage.
På den måde kan du som kunde undgå bekymringer og altid være sikker på en ryddet og sikker vej og have.

Vores ydelser indenfor Grøn afdeling

Kontakt os

Vi ved, at ingen kunder er ens, og derfor laver vi en individuel samarbejdsaftale for snerydning og glatførebekæmpelse for hver enkelt kunde.