Kloakservice

Hvis der er problemer med kloakken, kan vi træde til. Vi klarer alle former for kloakservice for private og erhverv i Hvidovre, Rødovre, København og andre steder, hvor behovet for vores ekspertise som kloakmester er.

Præcis lokalisering af skader

Vi kan være med til at sørge for, at små problemer ikke udvikler sig til store skader ved at udføre jævnlig kloakservice.

Derved undgår du også de ubehagelige overraskelser, der kan opstå, hvis kloakken ikke tilses. Det kan blandt andet være oversvømmelse, lugtgener og rotter.

Vi tilbyder også TV-inspektion i forbindelse med kloakservice, så vi med præcision kan lokalisere skaden og finde frem til problemet.

Det sker naturligvis med det nyeste udstyr på markedet, hvilket både betyder effektivt arbejde og et nøjagtigt resultat.

Vi tilbyder professionel kloakservice i topklasse

Hos Grøn Entreprise har vi i mange år udført kloakarbejde, og derfor kan vi tilbyde et resultat i topklasse. Vi foretager kloakservice, som tager udgangspunkt i dine behov.
Ring på telefon 40 51 93 99 for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Du kan også skrive til vores e-mail hejgaard@groenentreprise.dk eller sende en besked via kontaktformularen.

Vores ydelser indenfor Kloak afdeling

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 40 51 93 99 eller send os en mail på hejgaard@groenentreprise.dk.