Kloakspuling i Hvidovre og hele København

Har du en stoppet kloak eller har du gentagne gange oplevet kloakproblemer? Så er det en god idé at foretage en kloakspuling og evt. også TV-inspektion.

Med en kloakspuling får du renset hele kloakken, så du igen kan benytte toilettet eller håndvasker uden problemer. Vi rykker ud med vores spulebil hvor der er en indbygget vandtank, så vi medbringer alt vi skal bruge til spuling af kloakken

Kloakspuling klarer problemer med en stoppet kloak – men vi kan meget end bara at spule

Vores kloakafdeling ledes af kloakmester Lars Hejgaard og vi kan udføre alt inden for kloakarbejde. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele København.

Selvom en kloakspuling kan hjælpe en stoppet kloak, er det en god idé at udføre en TV-inspektion for at se om der kan gemme sig nogle vedvarende problemer.

Hvis du oplever en stoppet kloak gentagne gange, kan det f.eks. skyldes brud på et rør eller andre skader. Er der tale om store problemer kan vi også hjælpe med at reparere kloakken, så den bliver så god som ny.

Hos Grøn Entreprise er kunden altid i fokus

Når vi kommer ud og tilser din kloak, kan du være sikker på at blive grundigt vejledt, så du ved hvordan tilstanden er på din kloak, samt ved hvordan du kan forebygget at din kloak bliver stoppet.
Vi lægger altid vægt service og kvalitet – og så holder vi hvad vi lover!

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på spuling af kloak

Vil du høre mere om kloakspuling eller ønsker du et tilbud på en konkret opgave? Så kan du ringe til vores kloakafdeling på telefon 40 51 93 99 hvis det haster og evt. sende en mail på hejgaard@groenentreprise.dk.

Vores ydelser indenfor Kloak afdeling

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 40 51 93 99 eller send os en mail på hejgaard@groenentreprise.dk.