Slamsugning af brønde i Hvidovre og København

Har du problemer med brøndene? Så er Grøn Entreprise klar til at rykke ud med vores slamsuger og løse problemerne. Vi har stor erfaring med rensning brønde og kloakker.

Undgå vandskader med et besøg af vores slamsuger

Over tid samler dine sandfangsbrønde en masse skidt og møg fra dine tagrender og belægninger. Hvis de ikke bliver renset af en slamsuger med jævne mellemrum, stopper de til og så er der mulighed for at blive ramt af en vandskade.​

I forbindelse med et besøg med vores slamsuger, tilbyder vi selvfølgelig grundig rådgivning i hvordan du plejer dine brønde. Har du spørgsmål til slamsugning generelt, er du velkommen til at kontakte os.

Fra vores base i Hvidovre kører vi ud i HELE København.

Kontakt os og få et godt tilbud på slamsugning

Det er en rigtig god idé at vedigeholde dine brønde og vi tilbyder selvfølgelig et uforpligtende tilbud på et besøg med vores slamsuger.

Ring til Lars Hejgaard på telefon 40 51 93 99 for en uforpligtende snak om slamsugning og hør hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Du kan også skrive til vores e-mail hejgaard@groenentreprise.dk eller sende en besked via kontaktformularen.

Vores ydelser indenfor Kloak afdeling

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 40 51 93 99 eller send os en mail på ​hejgaard@groenentreprise.dk.

© Copyright - Grøn Entreprise A/S