​I denne tid glæder autoriseret kloakmester Lars Hejgaard fra Grøn Entreprise sig til at komme på arbejde hver morgen. Solen skinner mere og mere og Lars Hejgaard glæder sig til at komme ud med sin nye, dejlige maskine, som han drøner rundt med i hele Hvidovre og omegn for at undersøge kloakker.

Disse mænd med deres smarte maskiner

En lille maskine med den store virkning

​Det lille vidunder består af en lang, bøjelig slange med et tv apparat forrest i slangen. På en måde er den genial, idet slangen netop er så kraftig, så man blot kan skubbe den ned i kloakken, men samtidig så bøjelig at den kan dirigeres ind i alle forgreninger. Samtidig optager den tv på sin vej, ligesom man løbende kan tage billeder af udvalget dele af kloakken. Alt kan ses på den lille skærm, der er monteret oven på maskinen. Er der problemer i kloakken, kan det nemt udmåles, hvor det befinder sig, og kombineret med en kabelsøger, kan man oven over kloakker præcist stedfæste, hvor problemet befinder sig, så man undgår store opgravninger og evt. fjernelse af et helt gulv.

Kloak inspektion, udført af medarbejder
Kloak inspektion, udført af medarbejder

Den tilstoppede kloak

Mange har desværre oplevet konsekvenserne af en tilstoppet kloak. Det kan være ganske ubehageligt. Så skal kloakken spules godt igennem, og en evt. forhindring fjernes. Men den prop der er dannet, kan skyldes en række forskellige ting såsom uhensigtsmæssig anvendelse af f. eks. toilettet, Men der kan også være skader og lunker i kloaksystemet, som vil medføre, at kloakken tilstoppes hele tiden. Her er en hurtig og billig tv inspektion løsningen.

Tv inspektion kan spare mange penge

Tilstopning kan dog også skyldes, at kloakkerne er gamle og slidte, hvilket tit medfører brud i samlinger og forskubbelser i systemet. Alt dette opdages og identificeres nemt med tv inspektionen. Problemet findes og lokaliseres præcist. Herefter kan en reparation sættes i værk præcist på det sted, skaden befinder sig. Det er virkelig besparende!​

Vi mødes i Rottehullet

Rotteplagen er desværre meget udbredt i hele Hvidovre. Ofte er det svært at vide, hvor rotterne kommer fra, og hvor de gemmer sig. Men en del rotter kommer ind i vore huse gennem fejl og mangler i vore kloakker. Igen afslører tv inspektionen nemt og hurtigt, om det er fra kloaksystemet, de ubudne gæster kommer, ligesom deres vej gennem forgreningerne i kloakken kan efterspores, så en effektiv bekæmpelse kan sættes i værk.

Kloaktegningerne

Der er vist ikke mange, der ved, at det snarere er reglen end undtagelsen, når kloaktegninger ikke passer med virkeligheden! ​Lars Hejgaard har engang været ude for at lede efter en kloak, som fandtes på tegningerne, men ikke i virkeligheden. Det er klart noget rod, men kan også medføre unødigt store omkostninger for den enkelt boligejer. En nem og billig gennemgang af kloakken afdækker, om tegninger og virkelighedens kloak nu også passer sammen.

Skal du sælge eller købe nyt hus?

Kloakinspektion er ikke indbefattet i en tilstandsrapport på nuværende tidspunkt. Og det er en skam, idet der her kan gemme sig store, mulige omkostninger. Både sælger og køber må være interesseret i, at et hus til salg bliver undersøgt både oppe og nede, så en køber ved præcist, hvad det er, der købes, og hvor der evt. fremover skal ofres på forbedringer mv. En kloakinspektion er en fantastisk billig forsikring for, at man ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser, når man har købt sit drømmehus.

Lars Hejgaard, Autoriseret Kloakmester

Kunne din kloak også trænge til at blive kigget efter?

Udfyld formularen hér – så vender vi tilbage til dig hurtigst mulig.​

© Copyright - Grøn Entreprise A/S